Selecteer een pagina
glazenwasser

GLAZENWASSER

Heb je vuile ramen en ben je op zoek naar een glazenwasser? Zoek dan niet verder meer. Ons glazenwassersbedrijf Schitterend-schoon.nl is gespecialiseerd in het schoonmaken van je ramen. Samen met mijn zoon run ik dit bedrijf met heel veel plezier en passie, omdat wij samen werken heb je dus ook iedere keer dezelfde personen die je ramen wassen.

Wij werken met een osmose telewash systeem, dit houd uiteindelijk in dat er een tank met 850 liter osmose water in de aanhanger staat, 100 meter slang om een groot bereik rondom onze aanhanger te hebben en een lans van 13 meter lang met zachte borstel om op grote hoogte ook je ramen schoon te kunnen maken.

 

Wat doen wij doe wij nog meer als glazenwasser

Als glazenwasser verrichten wij heel veel werkzaamheden aan uw huis of bedrijfspand, zoals ramen en kozijnen, gevel beplating zoals bijvoorbeeld keralit, trespa ,aluminium of ander kunststof gevelbekleding. Ook reinigen we je dakgoten maar ook de buitenzijde van de dakgoten (boeidelen) deze zijn meestal van trespa of geschilderd hout en dit verweert in de loop der jaren, met ons osmose telewash systeem krijgen wij dit weer helemaal schoon. Voor het schoonmaken van dakkapellen komen we graag eerst even vrijblijvend langs of stuur een foto zodat we de situatie kunnen bepalen of er een hoogwerker bijvoorbeeld nodig is.

Bedrijfspanden doen we ook graag schoonmaken aan de buitenzijde, dit doen we het liefst periodiek denk hierbij aan 4 keer per jaar voor alleen de beplating, glasbewassing is tussen de 6 en 8 weken. Wij als glazenwasser pakken dit werk ook heel professioneel aan, wij kunnen met onze telescoopsteel tot wel 13 meter, is het hoger dan bespreken we dit met elkaar wat hierin de mogelijkheden zijn.

Kosten besparen

 

Als wij van spinnen bestrijden de glazenwasser (schitteren-schoon.nl) uit hendrik ido Ambacht bij jouw in de straat de ramen mogen schoonmaken, Dan kunnen we een collectieve korting aanbieden als we meerdere huizen tegelijk kunnen schoonmaken. Reden hiervoor is heel simpel, als ik bij je in de straat ben moet ik toch de slang uit rollen en mijn borstel aanklikken, als ik dit voor 1 huis doe is dit heel veel werk ik doe het heel graag hoor maar als ik meerdere huizen kan doen voor het zelfde werk dan kan de prijs uiteindelijk voor jou ook omlaag. Zo is er dus voor iedereen een win win situatie. Dit geld natuurlijk ook voor bedrijfspanden waar we schoonmaken.

 

Wij maken ook zonnepanelen schoon

 

Zonnepanelen schoonmaken doen wij ook als glazenwasser het liefst meerdere keren per jaar om zo een zo hoog mogelijk rendement te halen uit je zonnepanelen opbrengst, standaard zijn de zonnepanelen voorzien van een nano-coating waardoor je zou kunnen zeggen zonnepanelen schoonmaken hoeft niet meer daardoor, maar de praktijk is toch anders. Zie het als je auto die je net in de was hebt gezet en als het dan geregend heeft heb je van die mooie druppeltjes op je auto maar na een paar dagen word je auto toch ook weer dof en komt er een laagje op die niet vanzelf weggaat en moet je dus je auto wassen.

Met zonnepanelen is dit precies net zo alleen niet met dezelfde frequentie als je auto, als we 2 keer peer jaar de zonnepanelen schoonmaken is dit voldoende tenzij er natuurlijk tussendoor iets gebeurd met Sahara zand of vogelpoep dan kunnen we tussendoor bij je langskomen om de zonnepanelen schoon te maken.

Spinnen behandeling !

Als glazenwasser zitten wij bovenop het werk en zien wij alles rondom uw ramen of gevel, als wij ontdekken dat je veel last van spinnen heb dan zullen wij dit met jou overleggen om hier evenrueel een behandeling voor op te starten. dit houd in dat we alle ramen, kozijnen, naden en kieren schoonmaken van je wooning of bedrijfspand en dat we die daarna inspuiten met Ons product “PreClean insectClean” om 6 maanden vrij te zijn van spinnenoverlast. heb je last van spinnen en wil je deze bestrijden neem dan ook contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Heb je na het lezen een goed gevoel overgehouden en heb je interesse dat je ramen of gevel schoon gemaakt worden door een glazenwasser vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op om een vrijblijvende afspraak te maken, bellen mag ook natuurlijk.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam