Selecteer een pagina

Spinnen bestrijden Ridderkerk

Spinnen bestrijden Ridderkerk

Wat kunnen wij van spinnen bestrijden Ridderkerk voor u doen.

Wij zijn een glazenwasser die ook gespecialiseerd is in het bestrijden van spinnen, wij doen dit op een speciale milieu, dier en mensvriendelijke manier. Wij beginnen met een inspectie bij u op locatie en bekijken hoe groot of klein de overlast is. Over het algemeen starten wij meteen met reinigen van al het kozijnwerk, regenpijpen, verlichting, overig houtwerk, boeidelen, etc…. zeg maar gerust de hele gevel. waarom we dit doen is om het volgende, Spinnen komen terug naar hun eigen bevuiling zoals o.a. spinnenpoep.

Als we dit dus laten zitten en meteen zouden starten met spinnen bestrijden dan zou de behandeling nooit effectief zijn en van zeer korte duur, door dus eerst alles te reinigen staan we al met 1 – 0 voor. Stap 2  is om met ons product al het kozijnwerk, naden en kieren en de rest van de gevel in te spuiten en dit goed te laten intrekken. Stap 3 doen we ook nog de ramen even netjes schoonmaken zodat u geen resten van ons product meer ziet want dit laat een licht grijs laagje achter op het glas en dat is niet mooi.

Als wij van spinnen bestrijden Ridderkerk op locatie hebben gekeken en de spinnen overlast is niet zo groot zullen we met jou in overleg kiezen voor een simpelere manier om te gaan bestrijden, we zullen dan alleen de spinnenwebben verwijderen en dan meteen overgaan tot onze behandeling, maar hierbij geen garantie dat je een half jaar geen last meer hebt van spinnen.

Onze voorkeur gaat uit voor de eerste optie met complete reiniging, maar dit gaat natuurlijk in overleg en van te voren het kosten plaatje.

 

Spinnen bestrijden Ridderkerk verboden?

Wettelijk gezien is spinnen bestrijden verboden omdat het een beschermde diersoort is. Heb je last van spinnen dan is spinnen bestrijden geen goede optie omdat spinnen hele nuttige beestjes zijn. Spinnen zijn insecteneters en vangen vliegen, muggen en ander insecten waar wij als mens last van kunnen ervaren. Spinnen zijn dus erg nuttig en het is helemaal niet nodig om ze te doden ondanks dat je er last van kunt hebben. Heb je last van vervuiling van deze kruipende  insecten dan kunnen wij jou van spinnen bestrijden Ridderkerk hiermee helpen.

Om er voor te zorgen dat deze kruipende insecten niet meer terug komen moeten wij van spinnen bestrijden Ridderkerk ervoor zorgen dat de ondergrond goed schoongemaakt word, dit doen wij uiteraard met osmosewater en een borstel, wij reinigen de gehele ondergrond en spoelen alle naden en kieren uit zoals eerder hierboven beschreven staat. Wij gebruiken hierna een reinigingsproduct genaamd “PreClean InsectClean Pro” waarmee we de ondergrond reinigen en beschermen tegen vernieuwde aanhechting van tijdelijke atmosferische vervuiling zoals bijvoorbeeld insectenvervuiling. Hierbij de gedachte dat er niet bestreden hoeft te worden als de ondergrond schoon blijft. Ons product “PreClean InsectClean Pro” heeft dus de officiële status als reinigingsproduct.

Dit doen we twee keer per jaar. 1e keer in april dan gaan we alle vervuiling weghalen zoals webben en poepjes en de 2e keer in augustus door nog een keer alles weg te halen zodat er niks kan overwinteren.

 

Wat is PreClean InsectClean Pro

  • Wat wij gebruiken is géén spinnen bestrijding middel en is niet giftig
  • Het is oplosbaar in water, goed biologisch afbreekbaar
  • We hebben geen spuitlicentie nodig voor ons product wat wij gebruiken
  • Het product heeft geen etsende werking op o.a. glas, gegalvaniseerd materiaal, aluminium, kunststof, RVS, rubber, chroom en porselein
  • Ons product is transparant en beschermt tegen atmosferische organische vervuiling. Waaronder insecten vervuiling.
  • Ons product is 100% biologisch afbreekbaar
  • Ons product zorgt ervoor dat de ruimte langdurig beschermd blijft tegen spinnenoverlast.
  • Ons product is veilig voor mensen, kinderen, planten en dieren

 

Wat te doen als er bedrijven zijn die met gif spuiten.

Wij horen in de wandelgangen dat er concullega glazenwassers of bedrijven zijn die spinnen bestrijden en die het beste middel hebben om de spinnen te kunnen bestrijden. Uit ervaring blijkt dat dit vaak met een chemisch bestrijdingsmiddel (gif) wordt gedaan. Dit is niet alleen ten strengste verboden, deze manier van spinnen bestrijden is bovendien zeer gevaarlijk voor kleine kinderen en huisdieren. Als u twijfelt aan de betrouwbaarheid vraag aan de persoon in kwestie altijd  de originele verpakking. Op het etiket staat of het product valt binnen het gedifferentieerd handhavingsbeleid biocide van het Ministerie van infrastructuur en milieu. Als dat het geval is, kan het product veilig gebruikt worden.

Wij van spinnen bestrijden Ridderkerk gebruiken een goedgekeurd product wat ingeschreven staat bij Ministerie van infrastructuur en milieu en werken dus op een veilige manier bij jou op locatie.

 

Met de buurt collectief spinnen bestrijden Ridderkerk

Als wij van schitterend schoon bij jouw in de straat de ramen, kozijnen en gevel vrijhouden van insecten vervuiling Dan kunnen we een collectieve korting aanbieden als we meerdere huizen tegelijk kunnen schoonmaken. Reden hiervoor is heel simpel, als ik bij je in de straat ben moet ik toch de slang uit rollen en mijn borstel aanklikken, als ik dit voor 1 huis doe is dit heel veel werk ik doe het heel graag hoor maar als ik meerdere huizen kan doen voor het zelfde werk dan kan de prijs uiteindelijk voor jou ook omlaag. Zo is er dus voor iedereen een win win situatie. Dit geld natuurlijk ook voor bedrijfspanden waar we schoonmaken.

 

Wil je een vrijblijvende offerte van spinnen bestrijden Ridderkerk?

Heb je nog vragen of wil je geheel een vrijblijvende offerte van spinnen bestrijden Ridderkerk vul dan het formulier hieronder in en wij zullen hier z.s.m. op reageren of stuur je liever een whatsapp bericht, klik rechtsonder op het whatsapp logo en je staat meteen met ons in contact, stuur je liever een email geen probleem deze zullen wij z.s.m. beantwoorden.

 

 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Spinnen bestrijden Ridderkerk

Hiernaast een heel kort filmpje hoe wij te werk gaan, deze film is versneld afgespeeld en geeft een kleine indruk van de werkzaamheden.

1e fase is alles goed reinigen
2e fase is spinnen bestrijden
3e fase maken ook nog netjes de ramen schoon

Wil je gebruik maken van onze diensten vul dan het contact formulier in.

Wat is osmose water

Osmosewater wordt ook wel gedemineraliseerd water genoemd en is water in zijn puurste vorm. Het is namelijk vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Osmosewater is om die reden erg puur en laat daarom geen strepen of vlekken achter. Osmosewater heeft een sterk reinigend vermogen. Kan diep doordringen in materialen en poriën van glas voor een perfecte reiniging. Droogt op zonder strepen, vlekken of kalkaanslag. Tast de materialen niet aan.

Wij van spinnen bestrijden Ridderkerk en als glazenwasser spoelen voordat we beginnen eerst de ramen voor zodat het ergste vuil eraf is, we nemen hier gelijk de kozijnen mee, daarna gaan we met een zachte borstel i.c.m. osmose water de ramen schoonmaken, als de ramen uiteindelijk schoon zijn zullen we het glas nog een keer naspoelen zodat we zeker weten dat we geen vuil meer achterlaten. Nu kan het drogen beginnen, je zult zien dat er allemaal kleine druppeltjes achterblijven die uiteindelijk van het glas afrollen en het glas is daarna schitterend schoon.

Wij van spinnen bestrijden Ridderkerk maken ook zonnepanelen schoon

Zonnepanelen schoonmaken doen wij als glazenwasser het liefst meerdere keren per jaar om zo een zo hoog mogelijk rendement te halen uit je zonnepanelen opbrengst, standaard zijn de zonnepanelen voorzien van een nano-coating waardoor je zou kunnen zeggen zonnepanelen schoonmaken hoeft niet meer daardoor, maar de praktijk is toch anders. Zie het als je auto die je net in de was hebt gezet en als het dan geregend heeft heb je van die mooie druppeltjes op je auto maar na een paar dagen word je auto toch ook weer dof en komt er een laagje op die niet vanzelf weggaat en moet je dus je auto wassen.

Met zonnepanelen is dit precies net zo alleen niet met dezelfde frequentie als je auto, als we 2 keer peer jaar de zonnepanelen schoonmaken is dit voldoende tenzij er natuurlijk tussendoor iets gebeurd met Sahara zand of vogelpoep dan kunnen we tussendoor bij je langskomen om de zonnepanelen schoon te maken.

 

Gevelreiniging met Osmose water doet spinnen bestrijden Ridderkerk ook.

Een gevelreiniging met 100% osmose water i.c.m. een telscoop steel is een redelijke besparing op de kosten, wij gebruiken geen steigers of hoogwerkers zo zijn we snel inzetbaar en kunnen bijna overal komen. Doordat de kosten lager zijn is het ook aantrekkelijker om meerdere keren per jaar (denk aan 1 keer per kwartaal) de gevel te laten reinigen zodat je pand er representatief er uit blijft zien, mochten er ramen aanwezig zijn dan nemen we die gelijk  mee al zou ik die wel vaker reinigen dan 4 keer per jaar doen. Binnenkort kunnen we ook sterk verontreinigde gevels schoonmaken met softwash cleaning dit gebeurd zonder hoge druk en is chemisch afbreekbaar.

Bij een gevelreiniging spoelen voordat we beginnen eerst de gevel voor zodat het ergste vuil eraf is, we nemen hier gelijk de naden en kieren mee, daarna gaan we met een zachte borstel i.c.m. osmose water de gevel schoonmaken, als de gevel uiteindelijk schoon is zullen we het nog een keer naspoelen zodat we zeker weten dat we geen vuil meer achterlaten. Nu kan het drogen beginnen, je zult zien dat er allemaal kleine druppeltjes achterblijven die uiteindelijk van het de gevel afrollen en is het daarna schitterend schoon.

Heb je nog vragen over spinnen bestrijden Ridderkerk? neem gerust contact op